0 Shares 886 Views

Nou espectacle de Xarxa. Tròpic, de la companyia Teia Moner

24 de febrer de 2021
886 Views
Text:  Xarxa de Sant Fruitós

El proper diumenge a les sis de la tarda, al Casal Cultural, Teia Moner ens presentarà el seu espectacle TRÒPIC. Un espectacle del qual pot gaudir tothom:

Els tròpics són uns paral·lels que donen la volta al món per la part més ampla de la Terra. El Tròpic de Càncer està per sobre de l’Equador i el Tròpic de Capricorn està per sota. Aquestes línies passen per un munt de països del nostre món amb cultures diferents i a tots els uneix l’esperit tropical. Uns quants animals originaris de les seves terres són els protagonistes de les històries de l’espectacle.

Un espectacle de màgia, manipulació d’objectes i titelles i una de les històries està explicada en llengua de signes.

Teia Moner és mestra, pedagoga terapeuta, actriu i titellaire amb vint-i-cinc anys com a professional de l’espectacle. És un referent en el teatre de titelles a Catalunya. Una artista que es distingeix per la innovació i el rigor professional que marca el seu projecte artístic. Utilitza diferents codis de comunicació per trobar noves estètiques creant una obra rica i diversa.

Ha creat més de 25 espectacles i ha realitzat més de 10.000 representacions en gires i festivals per Catalunya i l’estat espanyol, Bèlgica, Portugal, França, Itàlia, Suïssa i Àustria, amb nombrós èxit de públic i crítiques.

Per entrades us aconsellem de fer-ho de manera avançada a la web de l’Ajuntament de Sant Fruitós (https://www.santfruitos.cat/) o directament a https://entradas.codetickets.com/entradas/juguem-a-carrec-de-la-cia–expressa-t_812611/14898/ajuntamentsantfruitos/online

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
25 views
25 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com