0 Shares 1159 Views

Nou espectacle de Xarxa. Tròpic, de la companyia Teia Moner

24 de febrer de 2021
1159 Views
Text:  Xarxa de Sant Fruitós

El proper diumenge a les sis de la tarda, al Casal Cultural, Teia Moner ens presentarà el seu espectacle TRÒPIC. Un espectacle del qual pot gaudir tothom:

Els tròpics són uns paral·lels que donen la volta al món per la part més ampla de la Terra. El Tròpic de Càncer està per sobre de l’Equador i el Tròpic de Capricorn està per sota. Aquestes línies passen per un munt de països del nostre món amb cultures diferents i a tots els uneix l’esperit tropical. Uns quants animals originaris de les seves terres són els protagonistes de les històries de l’espectacle.

Un espectacle de màgia, manipulació d’objectes i titelles i una de les històries està explicada en llengua de signes.

Teia Moner és mestra, pedagoga terapeuta, actriu i titellaire amb vint-i-cinc anys com a professional de l’espectacle. És un referent en el teatre de titelles a Catalunya. Una artista que es distingeix per la innovació i el rigor professional que marca el seu projecte artístic. Utilitza diferents codis de comunicació per trobar noves estètiques creant una obra rica i diversa.

Ha creat més de 25 espectacles i ha realitzat més de 10.000 representacions en gires i festivals per Catalunya i l’estat espanyol, Bèlgica, Portugal, França, Itàlia, Suïssa i Àustria, amb nombrós èxit de públic i crítiques.

Per entrades us aconsellem de fer-ho de manera avançada a la web de l’Ajuntament de Sant Fruitós (https://www.santfruitos.cat/) o directament a https://entradas.codetickets.com/entradas/juguem-a-carrec-de-la-cia–expressa-t_812611/14898/ajuntamentsantfruitos/online

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com