0 Shares 659 Views

Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A

 

Caminada de “Posa’t en Marxa” al Puig de Sant Valentí:

El proper diumenge dia 5 de febrer a ¼ de 12 (a la sortida de la missa) hi ha caminada amb sortida de la plaça de l’església, per retirar el pessebre que hi vàrem dur el mes passat al Puig de Sant Valentí. Porteu calçat adequat i ben abrigats.                                                                       Us hi esperem!

Exèquies,

El dia 27 de gener va rebre Cristiana sepultura Salud Melero Cano de 90 anys. Que el Senyor la tingui amb Ell a la seva Glòria.

Intencions de les Misses,

Dissabte dia 4 de febrer a 2/4 de 7 en sufragi de José Piedra Fernández i Carmen Alonso Ortiz.

 

 

 

Evangeli Mt 5,13-16 (Reflexió)

 

 

 

Quina joia la nostra, la de ser considerats pel Mestre sal de la terra i llum del món! Quanta responsabilitat diposita a la nostra vida, perquè Jesús no diu “heu de ser”, sinó “sou”. Així, ens descriu quina a de ser la nostra identitat cristina:

 

Som sal: aquesta apareix com un element humil a la condimentació dels aliments. Ser sal és deixar que l’acció de l’esperit per mitjà de la nostra acció, discreta, humil però real, s’expandeixi i impregni la nostra tasca, que ha de ser com la sal. La seva presència passa desapercebuda; només la seva absència és notòria.

 

Som llum: gràcies a la llum podem distingir la realitat que ens envolta. Ser llum per als altres és deixar que els valors de Jesús es manifestin a la nostra vida i orientin el nostre camí. Hi ha molts moments en què això ho podem dur a terme, des de la nostra relació més propera, fins a la nostra actitud general davant la vida i els esdeveniments.

Feliç setmana!

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

 

DOCE AÑOS SIN EL PONS

José Luís, este primero de febrero ha hecho doce años que nos dejaste. Pensamos en ti, leemos tus poemas, te echamos de menos y te tenemos presente. Te queremos.

Tu família y tus amigos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com