0 Shares 547 Views

Nota del Consell Parroquial: Diumenge 4 de juny de 2023: Diumenge després de Pentecosta de la Santíssima Trinitat / Cicle A

Intencions de les Misses:

Dissabte dia 10 de juny a 2/4 de 7, en sufragi de Josep Franch i Adela Bessa.

Evangeli  Jo 3,16-18 (Reflexió)

La Santíssima Trinitat és el dogma fonamental del cristianisme. Consisteix en la creença que Déu és un i trino, és a dir, és una unitat conformada per tres persones divines relacionades entre si: el Pare, el Fill i l’Esperit Sant. A aquest principi de comunió de tres persones en un sol Déu se’l coneix també com a hipòstasi.

Fer el senyal de la creu (persignar-se) és un gest ritual que s’utilitza com a inici i tancament de les oracions i altres actes  religiosos, i que formula la invocació de la divinitat, salutació a imatge i llocs considerats sants, i que es remunta al segle III

Creiem que Déu intervé en la història humana, i que va lliurar el seu Fill únic, per demostrar que la seva actitud envers nosaltres és la d’un pare amant. Déu estima el món, estima cadascú de nosaltres, i m’estima a mi.

“Perquè Déu va estimar tant el món que va lliurar el seu únic Fill”.

Aquest és tot el missatge de Jesús, expressat en les seues paraules, i integrat, directament o indirectament, en la totalitat de la seva vida. Com han dit diversos teòlegs sobre aquest missatge: No hi ha res més”. També, en el protestantisme a aquest versicle se li’n diu «l’Evangeli en poques paraules».

Feliç setmana!

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com