0 Shares 1028 Views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 31 de març Diumenge de Pasqua —B—

1028 Views

Visita de la Mare de Déu de Joncadella

Amb motiu del 75è Aniversari de la coronació de la Mare de Déu de Joncadella, patrona del Bages, es va fer la rebuda de la imatge, el passat dissabte 23 de març, a l’església de Sant Fruitós.


Es van fer diversos parlaments, va acompanyar el Cor Parroquial amb boniques cançons marianes, i vàrem comptar amb l’assistència de l’alcalde Joan Carles Batanés.

Diumenge de Rams

El passat diumenge dia 24 es va celebrar a la plaça de l’Església la popular benedicció del Ram, que va comptar amb una assistència força nombrosa de participants. Destaquem la tendència de la major quantitat de rams de llorer i herbes aromàtiques, però també hi ha palmes com marca la tradició. El Ram beneit s’acostuma a guardar a les cases d’un any per l’altre, seguint la popular creença que guarda dels mals i dona protecció.

Evangeli Jo 20,1-9 (Reflexió)
El diumenge Maria Magdalena se n’anà al sepulcre de matí, quan encara era fosc, i veié que la pedra havia estat treta de l’entrada del sepulcre. Ella se’n va corrents a trobar Simó Pere i l’altre deixeble, aquell que Jesús estimava tant, i els diu: «S’han endut el Senyor fora del sepulcre i no sabem on l’han posat». Llavors Pere, amb l’altre deixeble, sortí cap al sepulcre. Corrien tots dos junts, però l’altre deixeble s’avançà i arribà primer al sepulcre, s’ajupí per mirar dintre i veié aplanat el llençol d’amortallar, però no hi entrà. Darrere d’ell arribà Simó Pere, entrà al sepulcre i veié aplanat el llençol d’amortallar, però el mocador que li havien posat al cap no estava aplanat com el llençol, sinó lligat encara al mateix lloc.
Llavors entrà també l’altre deixeble que havia arribat primer al sepulcre, ho veié i cregué. Fins aquell moment encara no havien entès que, segons les Escriptures, Jesús havia de ressuscitar d’entre els morts.

Feliç setmana!

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
188 views
188 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com