0 Shares 403 Views

Nota del Consell Parroquial: Diumenge 28 de maig de 2023, Diumenge de Pentecosta o també Pasqua Granada/Cicle A

Evangeli  Jo 20,19-23 (Reflexió)

La por fa que els deixebles mantinguin les portes tancades. Tot i això, la seguretat no els brinda la pau que voldrien. Tenien por dels romans i dels seus veïns per si els delataven.

Gairebé sempre busquem la pau tancant-nos en nosaltres mateixos i evitant tots els riscos de la construcció col·lectiva de les nostres comunitats i de la nostra societat. En això ens assemblem als deixebles. Tenim por de ser ferits i sortir ferits. Cal reconèixer que aquesta por no és pur invent. Efectivament, tenim experiència d’haver estat ferits moltes vegades a les nostres relacions amb els altres i procurem evitar el dolor i el patiment que produeix aquest xoc. Però també sabem que quan ens tanquem i ens aïllem dels altres i del món, gaudim amb prou feines d’una pau a mitges; és una pau fràgil que en qualsevol moment s’esvaeix a les nostres mans.

La Solemnitat de Pentecosta (significa cinquantè, és el terme amb el qual es defineix la festa cristiana del cinquantè dia del temps pasqual) recorda el dia que l’Esperit Sant va inundar les seves vides i van perdre aquesta por, i van sortir pels pobles a predicar la seva fe. Demanem la força de l’Esperit ant que inundi també les nostres vides.

Feliç setmana!

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com