0 Shares 66 Views

Nota del Consell Parroquial: Diumenge 21 de maig de 2023 l’Ascensió del Senyor / Cicle A

Exèquies,

El dia 12 de maig va rebre cristiana sepultura Maria Rosa Serra Pallàs, de 77 anys. Que el Senyor l’aculli en el seu Regne i que amb Pau Reposi.

Si heu fet el pelegrinatge a Terra Santa, recordareu el lloc.  Situat al cim de la Muntanya de les Oliveres, dins un recinte senzill custodiat actualment per musulmans, on van desfilant pelegrins cristians ja des de primera hora del matí per pregar i posar la mà sobre la roca, on explica la tradició hi ha l’empremta de la petjada que el peu de Jesús va deixar en ascendir cap als cels. Ara només veiem les restes de l’antiga església, la roca, i els guardians de la petita mesquita que cobren les entrades i van posant ordre en la cua dels molts grups de pelegrins.

 

 

 

Evangeli  Mt 28,16-20 (Reflexió)

«…Jo seré amb vosaltres cada dia fins a la fi del món».

Un home va sortir en una nit plena d’estel brillants i  va aixecar el puny cap al cel cridant: “Oh, Déu, quin món tan fastigós i podrit has fet. Jo ho podria haver fet molt millor”. Després, una veu va ressonar des dels núvols i va dir: “Per això t’hi vaig posar. Posa’t a treballar!.

L’Ascensió és el moment en què Jesús ens posa a càrrec de la seva missió i obra, prometent-nos estar sempre amb nosaltres. La pregària pot ser un temps per preguntar i descobrir on cadascú pot treballar en aquest món.

Feliç setmana!

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com