0 Shares 693 Views

Nota del Consell Parroquial: Diumenge 2 d’abril de 2023 Diumenge de Rams / Cicle A

Pel Monument de Dijous Sant
Com es costum de cada any, qui vulgui portar flors pel Monument, que les dugui a l’Església, de 10 a 12 del mati del mateix dijous.

Diumenge dia 2 d’abril, diumenge de Rams,

 

 

Evangeli Mt 21,1-11 (Reflexió)


Commemoració de l’entrada del Senyor a Jerusalem
El poble tenia grans esperances en Jesús, pensant que els trauria del jou romà. Per això molts l’aclamen i el reben amb palmes, esperançats. Son els mateixos que uns dies després voldran que el crucifiquin perquè no ha complert amb les seves expectatives.
També nosaltres, ens hem trobat alguna vegada que posem grans expectatives que després s’estronquen, en persones que no fan exactament el què nosaltres volem/esperem que facin, i ens sentim decebuts. La Setmana Santa és una gran reflexió per a tots nosaltres, per mirar amb esperit obert el missatge d’humilitat i d’esperança en el Regne que Jesús en proposa.

“…Tot això va succeir perquè es complís el que el Senyor havia anunciat pel profeta: «Digueu a la ciutat de Sió: Mira, el teu rei fa humilment la seva entrada, muntat en una somera, en un pollí, fill d’un animal de càrrega».
Els deixebles hi anaren, feren el que Jesús els havia manat, portaren la somera i el pollí, els guarniren amb els seus mantells, i ell hi pujà. Molta gent entapissava el camí amb els seus mantells, altres tallaven branques dels arbres per encatifar el camí i la gent que anava al davant i que el seguia cridava: «Hosanna al Fill de David. Beneït el qui ve en nom del Senyor. Hosanna a dalt del cel».

Quan hagué entrat a Jerusalem, s’agità tota la ciutat. Molts preguntaven: «Qui és aquest?». La gent que anava amb ell responia: «És el profeta Jesús, de Natzaret de Galilea».

 

Feliç setmana!

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com