0 Shares 1633 Views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 19 de maig festa de la Pentecosta —B—

Intencions de les Misses

Diumenge dia 26 maig a 2/4 d’11 en Sf. de Sebastià Vilavendrell, Candelària Perramon, Josep Vilavendrell i Felícia Fàbregas Albert.

Festivitat de Sant Isidre

Com cada any, un grup de santfruitosencs, entre els quals s’hi comptava el nostre l’alcalde, Joan Carles Batanés, s’han aplegat en el dia del Sant, a la capella del terme on es venera, per a celebrar una missa i agrair-li, entre altres coses, a Sant Isidre llaurador el bé que estem rebent en forma de pluja.

“Quina imatge representa l’Esperit Sant? L’Esperit Sant sol ser representat amb un colom blanc que representa la puresa, altres representacions són el foc (simbolitza l’energia transformadora), l’aigua (simbolitza la seva acció al baptisme) o el vent (simbolitza que no ho podem veure)”.

Evangeli Jo 15,26-27;16,12-15 (reflexió)

Aquesta setmana l’Evangeli ens parla de l’Esperit Sant. L’Esperit Sant és el tercer membre de la Trinitat. És un personatge d’esperit sense un cos de carn i ossos. Sovint se’n diu l’Esperit, el Sant Esperit, l’Esperit de Déu, l’Esperit del Senyor o el Consolador.
Tot i les circumstàncies, no hem de dubtar de la bondat de Déu, al contrari, hem de continuar confiant en la seva cura i amor. Fins i tot quan Déu permeti que travessem situacions que no són del nostre gust, ens hem de refugiar en Ell, confiar en la seva protecció.
En algun moment de les nostres vides apareixeran reptes o circumstàncies que semblaran molt difícils de combatre o superar: el decés d’un ésser estimat, problemes econòmics, malalties sense cura, crisi, tensions i d’altres. El que has de saber és que Déu és al nostre costat i ens ajuda en tot moment. Definitivament, l’Esperit Sant és el nostre consol en els moments difícils.
Veritablement, Déu ha promès estar amb nosaltres cada dia de les nostres vides. Confiem-hi!

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com