Motociclisme EWC: L’equip Yamaha Yart guanya les 24 hores d’Spa

28 de juny de 2023
419 Views

L’equip Yamaha Yart guanya les 24 hores d’Spa

El circuit belga d’Spa-Francorchamps fou l’escenari de  les 24 hores Spa EWC, segona prova del Campionat del Món FIM EWC, que va comptar amb la participació de 35 equips de les categories Formula EWC i Superstock.

L’equip Yamaha Yart, amb Niccolo Canepa, Mervin Fritz i Karel Hanika es va imposar després de 572 voltes, el segon lloc, a una volta,  fou per la de la FCC Honda France, amb Mike Di Meglio, Josh Hook i Alan Techer, i tercer a 3 voltes entrava la BMW Motorrad amb Markus Reiterberger, Illya Mykhalchyk i Jèrèmy Guarnoni. Aquestes tres formacions ja van ocupar el podi de Le Mans, però primera fou la Honda i segona la Yamaha.

El santfruitosenc David Checa, a l’ERC Ducati, amb el valencià Xavier Fores i el suec Jesper Pellijef, que substituïa per una lesió al gal·lès Chaz Davies, van abandonar quan eren sisens, portaven quatre hores de carrera i 80 voltes, al patir la Ducati Panigale V4 R problemes a la caixa de canvis. No puntuant a Spa deixa a l’equip Ducati sense cap opció al títol mundial, quedant per disputar només les 8 hores de Suzuka i les 24 hores del Bol d’Or.