0 Shares 536 Views

Montpetit – La skater.

30 de juny de 2021
536 Views

Per: Mar Casas Bellot – 5è d’EP –

Hi havia una vegada una noia que es deia Ainhoa. El seu somni era ser una Skater, però no tenia el més important: un skate.

L’Ainhoa va demanar al seu pare si li podia deixar diners, i el seu pare li va contestar: – I per què els necessites? l’Ainhoa li va dir: – Per comprar-me un skate, vull aprendre a anar amb un monopatí. El pare a l’instant li va dir: Tu?, un skate? Però si ets una noia!! ja ja ja ja ja, les dones no poden anar amb skate!!!.. ni ser mecàniques, ni paletes, heu de quedar-vos a casa cuinant, fregant i cuidant dels fills.

L’Ainhoa li va dir que s’equivocava completament, i ella li demostraria.

Després d’això, li va quedar clar que no li donarien diners per complir el seu somni, i es va buscar una feina. Es va posar a rentar cotxes i al cap de 3 setmanes va aconseguir els 75,99 € pel seu skate tan somiat. Quan ja el va tenir va voler anar a l’skatepark per aprendre a patinar, tenia por que allà tothom fos com el seu pare, per això va anar a comprar-se una màscara amb els diners que li havien sobrat.

En arribar, va anar darrere una paret per posar-se la gorra, la màscara i algunes proteccions. Quan va arribar a la pista, va començar a intentar aguantarse sobre l’skate. Li sortia molt bé, va anar agafant confiança i es va atrevir a tirar-se per una rampa. Va caure al terra, i es va fer una rebolcada tan forta que li va caure la gorra i la màscara es va trencar en mil trossets.

Morta de vergonya, l’Ainhoa es va pensar que tots aquells nois que hi havia a la pista la discriminarien per ser una noia, però… sorpresa! Un noi se li va acostar i li va dir: – Estàs bé? (mentre l’ajudava a aixecar-se). L’Ainhoa li va dir: – Sí, sí, estic bé. El noi va continuar: Vols que t’ensenyi a tirar-te per la rampa? L’Ainhoa, tota emocionada, li va dir que “Sí”.

El noi li va dir que és deia Jason i l’Ainhoa li va dir el seu nom. El Jason la va agafar de les mans, li va dir que tirés el cos endavant i recte, que no tragués el cul enfora i que just en acabar de baixar la rampa, posés el cos molt recte. El primer cop van caure a terra, però no es van fer mal, al cap d’una estona l’Ainhoa ja dominava les baixades i els girs.

Es va fer tard, i es va acomiadar del Jason fins a la propera. Des d’aquell dia, l’Ainhoa es va convertir en una gran skater que ajudava a totes les noies i nois que volien aprendre a patinar com ella.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
47 views
47 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com