0 Shares 428 Views

Montpetit – La flor màgica.

29 de juny de 2021
428 Views

Per: Aitor Cabello Cabello – 4rt. d’EP –

Hi havia una vegada un noi que es deia Dídac, era científic i estudiava a la universitat. L’any 2020 hi va haver un virus que es deia Nexus-20. Aquest virus treia la memòria a les persones. El director de la universitat, va dir als seus estudiants:
– Hem de treure una vacuna, algun voluntari?
– Jo!- va dir el Dídac.

Tots es van riure d’ell perquè no creien que ho pogués fer, però li va donar igual.

El Dídac es va posar a buscar la vacuna amb esperança de que la trobaria. Es va posar a buscarla un dia rere l’altre i busca que buscaràs va trobar la vacuna però l’havia de provar. Per desgràcia no es podia posar a la gent perquè es desconeixien els efectes secundaris. Així que ho va provar amb una rata i aquesta es va posar de color lila. Més tard ho va provar amb un conill i aquest es va posar de color verd.

Se’n va tornar a casa molt decebut amb ell mateix. Per segona vegada es va posar a buscar un nou antídot per curar aquell virus. Va canviar la fórmula introduint un nou ingredient, la flor del riu Austràlia. Aquesta flor tenia el poder de recuperar la memòria de totes aquelles persones que havien estat afectades pel virus. Ningú més la coneixia.

Va tornar ràpid al laboratori ho va tornar a provar amb la rata i amb el conill, i els dos van tornar al seu aspecte natural. De seguida va buscar una persona que estigués afectada pel virus; va trobar una noia que no es recordava del seu nom ni on estava, ni tan sols on vivia. Va decidir provar-ho amb ella. Li va posar i de sobte va recuperar la memòria.

Aquella noia que es deia Laura el va acompanyar a la universitat. El Dídac es va fer el científic més famós. La Laura i el Dídac van començar una gran amistat, i amb els anys es van casar i van formar una família.

Vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte s’ha acabat!

Vet aquí un gat, vet aquí un gos, aquest conte ja s’ha fos!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
52 views
52 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com