0 Shares 583 Views

Mireia Pintó inicia les converses en el programa “A Cobert” de Brogit

26 de setembre de 2021
583 Views
Per: Redacció.

 

L’Associació Brogit Difonem Cultura ha decidit endegar un nou projecte Cultural “A Cobert”, programa de converses amb diferents persones capdavanteres en el seu coneixement.

El passat dimecres 13 de setembre es va fer la primera emissió d’aquest programa des del Museu de Sant Fruitós comptant com a convidada amb Mireia Pintó, cantant mezzosoprano amb gires per tot Europa, Àsia i Amèrica del Sud  i guardonada amb els més importants premis de cant a Espanya i Itàlia, professora de cant i coordinadora de la Bottega d’Òpera a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Premi Bages de Cultura 2011 i Premi Regió7 de Cultura 2017 atorgat per Omnium Cultural.

La conversa de la Mireia a la primera part va ser amb el Pep García, productor cultural i artístic, promotor de concerts i tal com ell diu “relator i escriptor de les coses que passen i les que no passen les crea”.

Per cloure va conversar amb en Toni Castaño “Nyanyo”, Enginyer de Telecomunicacions i So, professor d’Universitat, productor musical i artístic i consultor i assessor; amb la presidenta de Brogit i directora del Montpeità, Rosa Camprubí, amb la regidora de Cultura Laia Feliu i amb Pilar Purtí, presidenta del Col·lectiu de Recerca Històrica i ànima i propulsora del Museu de Sant Fruitós.

En les converses es van tocar temes sobre Cultura i vida, societat, polítics, jovent, formació cultural i molts més. Com és lògic, molta part de les converses estaven centrades en la música, professió de la convidada.

Només transcriurem una frase de la Mireia sobre la Cultura “La Cultura acarona l’ànima i serveix per tenir l’esperit crític, tenir la finestra mental molt més oberta, tenir una bona maleta per viatjar per aquest món i poder fer una societat millor”

Des de l’Associació Brogit agraïm sincerament a la Mireia per aquesta vetllada tan emotiva i tan plena d’alegria.

Podeu veure tot el programa a montpeita.cat clicant al canal de youtube a la pàgina inicial o bé en aquest enllaç https://youtu.be/UwdJFxoILP8

Redacció

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com