0 Shares 754 Views

Marxa Nòrdica per la Esclerodèrmia a Mollet del Vallès

8 d'octubre de 2019
754 Views

L’Associació Espanyola de Esclerodèrmia participa a La Marató de TV3
• Amb aquest esdeveniment esportiu, l’entitat d’utilitat pública, participa en la recaptació de fons per a la investigació de les Malalties Minoritàries (MM)
• L’edició de aquest any de La Marató de TV3 estarà dedicada a las malalties poc freqüents.
• L’associació pretén obtenir visibilitat i sensibilitzar a la societat
El proper diumenge 13 d’Octubre l’Associació Espanyola de Esclerodèrmia (AEE) celebra una Marxa Nòrdica popular pel nucli rural de Gallecs a Mollet del Vallès (Barcelona) per participar en La Marató de TV3. Tothom que estigui interessat pot participar adquirint la seva entrada en el portal Entradium.com. També hi ha fila 0.
El recorregut circular és de 6km i sortirà a las 9:00h del matí des del Parc de Can Borrell de Mollet del Vallès, anirà fins a la ermita de Santa Maria de Gallecs i tornarà al Parc de Can Borrell, on finalitzarà aproximadament a les 12:00h amb una tabalada. Aquesta activitat esportiva per a tots els públics s’organitza gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, el grup de marxa nòrdica de la Unió Excursionista de Sabadell i el suport del Club Muntanyenc de Mollet.
La Marató de TV3
El macro programa solidari de TV3 recapta fons per a la investigació mèdica des de fa 28 anys. En aquesta edició la finalitat serà recaptar fons per a la investigació en les malalties minoritàries o poc freqüents.
Sigues solidari i fes-ne difusió!
Què es l’esclerodèrmia?
Es tracta d’una malaltia de causes encara desconeguda i que afecta a 3 de cada 10.000 persones, per tant es considera una malaltia minoritària. Majoritàriament són dones entre 30 y 50 anys les que pateixen aquesta malaltia, tot i que pot aparèixer a qualsevol edat.
El procés de la malaltia implica una sobreproducció de col·lagen que provoca l’engruiximent de la pell i, en los casos mes severs, esclerodèrmia sistèmica, comporta l’engruiximent dels òrgans interns. S’espera que una més gran comprensió de les causes porti a millors mètodes de tractament i finalment a la curació
24 anys treballant per a millorar la qualitat de vida de l’associat
L’Associació Espanyola de Esclerodèrmia (AEE) es va crear el 3 de febrer de 1995 en el municipi de Las Rozas (Madrid). Des de la seva creació no ha parat de treballar en diferents àrees per a aconseguir el seu objectiu principal: la millora de la qualitat de vida dels malalts.
Actualment compta amb 495 socis, dels que 349 són afectats i la resta són familiars o persones properes.
L’Associació està englobada en altres organitzacions de major representació como son FEDER, FESCA, EURORDIS y LIRE.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com