Martí Serra i Jan Díaz subcampions de Catalunya de Clubs Sub20 amb l’Avinent Manresa

4 de febrer de 2022
601 Views
Per: Jaume Grandia

Es va celebrar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs Sub20 Masculí en pista coberta, aconseguint l’equip manresà de l’Avinent la medalla d’argent, amb la participació dels atletes santfruitosencs Martí Serra Prat i Jan Díaz Basullas. El podi en categoria masculina fou: FC Barcelona (110 punts), Avinent Manresa (107), CA Granollers (99), i fins a 12 clubs classificats.
Martí Serra en la prova de perxa va tenir una brillant actuació classificant-se en primer lloc amb un millor salt de 4,60 m, que és la seva millor marca personal i record de Manresa Sub-20.

Jan Díaz, encara lesionat, no va poder participar en la cursa de tanques, ni en el salt de llargada, però si que ho va fer en la prova de pes, que realitzava un millor tir de 8,95 metres, que li donava la desena posició.