0 Shares 457 Views

L’onzè Premi Riudor als valors de l’esport té La Caserna de Sabadell com a guanyador.

13 de març de 2023
457 Views

L’escola de futbol La Caserna de Sabadell és la guardonada de la 11ª edició del Premi RIUDOR als Valors en l’Esport concedit per la Sant Fruitós Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages. El lliurament del premi es farà efectiu el pròxim 31 de Març al El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages a partir de les 20.30 hores.

El projecte de L’Escola de Futbol La Caserna, que rep aquest nom perquè va néixer a l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell promou el futbol mixt, autogestionat i d’iniciativa popular, està obert a nens i nenes de 4 a 14 anys i es basa en un col·lectiu format per les famílies dels infants que participen als entrenaments.

Ells es defineixen con un grup de famílies autoorganitzades de Sabadell que volen que els seus infants juguin a futbol lluny de l’ambient de competitivitat i exigència enfocada que envolta el futbol i l’esport federat. Es tracta, sobretot, d’entendre i viure el futbol des d’una perspectiva social i com un espai de vincles i de comunitat.

El projecte va néixer al 2017 i si fem un cop d’ull als seus 8 principis bàsics, quedà ben palès el motiu pel qual han estat escollits per rebre el Premi RIUDOR. El primer dels 8 principis es concreta en Vetllar perquè tots els infants puguin jugar a futbol i passar-ho bé. La diversió i els sentiments de les persones que participen són el centre de l’activitat. “

L’escola de futbol La Caserna succeeix al palmarès del Premi RIUDOR el CE Europa i la seva campanya “Diem NO” basada en la declaració del club com a  oficialment antifeixista, antimasclista, antihomòfob, antiracista i antibullying. La Federació Palestina de Futbol, la revista Panenka i el seu projecte “Bates Solidaries”  i Comitè Internacional Olímpic són alguns dels guardonats amb aquest premi que reconeix trajectòries i activitats basades en els valors de l’esport.

Pere Flores

SFEscolaFutbol

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com