0 Shares 86 Views

L’onzè Premi Riudor als valors de l’esport té La Caserna de Sabadell com a guanyador.

13 de març de 2023
86 Views

L’escola de futbol La Caserna de Sabadell és la guardonada de la 11ª edició del Premi RIUDOR als Valors en l’Esport concedit per la Sant Fruitós Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages. El lliurament del premi es farà efectiu el pròxim 31 de Març al El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages a partir de les 20.30 hores.

El projecte de L’Escola de Futbol La Caserna, que rep aquest nom perquè va néixer a l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell promou el futbol mixt, autogestionat i d’iniciativa popular, està obert a nens i nenes de 4 a 14 anys i es basa en un col·lectiu format per les famílies dels infants que participen als entrenaments.

Ells es defineixen con un grup de famílies autoorganitzades de Sabadell que volen que els seus infants juguin a futbol lluny de l’ambient de competitivitat i exigència enfocada que envolta el futbol i l’esport federat. Es tracta, sobretot, d’entendre i viure el futbol des d’una perspectiva social i com un espai de vincles i de comunitat.

El projecte va néixer al 2017 i si fem un cop d’ull als seus 8 principis bàsics, quedà ben palès el motiu pel qual han estat escollits per rebre el Premi RIUDOR. El primer dels 8 principis es concreta en Vetllar perquè tots els infants puguin jugar a futbol i passar-ho bé. La diversió i els sentiments de les persones que participen són el centre de l’activitat. “

L’escola de futbol La Caserna succeeix al palmarès del Premi RIUDOR el CE Europa i la seva campanya “Diem NO” basada en la declaració del club com a  oficialment antifeixista, antimasclista, antihomòfob, antiracista i antibullying. La Federació Palestina de Futbol, la revista Panenka i el seu projecte “Bates Solidaries”  i Comitè Internacional Olímpic són alguns dels guardonats amb aquest premi que reconeix trajectòries i activitats basades en els valors de l’esport.

Pere Flores

SFEscolaFutbol

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
36 views
36 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 24 de març de 2023
Editorial 1635
39 views
39 views

Editorial 1635

Brogit Difonem Cultura - 24 de març de 2023
Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño
104 views
104 views

Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño

Redacció - 23 de març de 2023
Foto record
52 views
52 views

Foto record

Jaume Grandia - 23 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com