0 Shares 1081 Views

“Llum i llibertat” a Sant Fruitós

6 d'octubre de 2019
1081 Views

Aquest passat dilluns 30 de setembre, a la nit en la vigília del segon aniversari del referèndum del Primer d’Octubre, la muntanya de Montserrat es va il·luminar amb 131 farells que resseguien tota la seva silueta per oferir una estampa brillant durant dotze hores en acció que tenia per nom “Llum i Llibertat”, i que s’havia de celebrar el 10 de setembre, però el mal temps ho va impedir.

A 3/4 de 8 dels vespre, més de 500 escaladors encenien els 131 farells, cadascun situat en una agulla diferent de la muntanya, davant l’expectació de nombrosos ciutadans que van voler presenciar una imatge inèdita des de punts elevats de l’entorn del massís.

A Sant Fruitós un centenar de persones es van reunir al Bosquet, per cantar “El cant dels ocells”, que normalment es fa cada vespre davant la Casa de la Vila. S’havia traslladat de lloc per poder admirar la muntanya de Montserrat, però els llums del camp de futbol ho dificultaven, per això després del “Cant dels Ocells” i del d’ “Els “Segadors”, molts ciutadans va cercar altres punts per poder contemplarà millor la serralada montserratina il·luminada.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Protegir l’Agulla a fi de bé
28 views
28 views

Protegir l’Agulla a fi de bé

Redacció - 2 de desembre de 2021
Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
36 views
36 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
101 views
101 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com