0 Shares 1372 Views

L’institut Gerbert d’Aurillac rep un ajut Erasmus+

14 de novembre de 2017
1372 Views

En la convocatòria d’enguany, la Unió Europea ens ha concedit un ajut Erasmus+ per a la mobilitat d’alumnes. Aquests ajuts tenen un termini de dos anys i es donen a grups de centres de secundària que organitzin un seguit d’intercanvis d’alumnes al voltant d’un projecte en comú. El nostre institut està involucrat en el projecte IC_ER STEM+PHASE dins d’un grup de sis centres d’ensenyament d’Àustria, Finlàndia, Holanda, Portugal i Turquia, a més del nostre.

El projecte consisteix en el treball per projectes en anglès sobre vint temes diferents, 10 per any, que s’agrupen en grans àrees que conformen el nom amb les inicials en anglès. Així, IC_ER STEM+PHASE vol dir: Integrational Curriculum_Educational Renaissance in Science, Technology, Engineering, and Mathematics concepts supported by Physical education, Health, Art, Social studies and English. Per saber-ne més es pot consultar la pàgina http://stemphase.weebly.com/.

El projecte, coordinat aquí pel professor Manel Sànchez, ha començat els dies 9, 10 i 11 d’octubre amb unes jornades de preparació a la ciutat de Schawz al Tirol (Àustria), on s’han intercanviat idees i s’ha posat en marxa el programa europeu. La següent trobada de professors es produirà a Sant Fruitós entre el 4 i 8 de març de 2018. A mig juny de 2018 es farà una trobada d’uns 90 alumnes a Holanda, prop de Maastricht, a l’octubre hi haurà una nova trobada de professors a Antàlia (Turquia), al març de 2019 hi haurà una altra trobada de coordinació a Punkalaidun (Finlàndia) i, finalment, el juny de 20198 hi haurà una darrera trobada d’alumnes a Gimaraes (Portugal).

L’institut Gerbert d’Aurillac afronta amb il·lusió el projecte i ja comença a preparar la reunió preparatòria de professorat de tots els països que es farà al nostre poble.

IES Gerbert d’Aurillac

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com