0 Shares 828 Views

L’escola Paidos presenta la seva metodologia al SIMO 2017

9 de novembre de 2017
828 Views

L’Escola Paidos ha estat convidada per l’empresa Acer per exposar el seu model pedagògic al SIMO (Salo de tecnologia per l’ensenyament) com a escola innovadora i avanguardista.

Amb la participació de l’equip de tecnologia, encapçalat pel cap de departament Felip Echarri i la presència de l’equip directiu, més d’un centenar de directors i responsables tecnològics de les escoles, s’han interessat per la metodologia i el treball que desenvolupa Paidos.

Concretament s’han realitzat dos tallers un per mostrar els beneficis que ha aportat incorporar els Chromebook Spin 11 a l’aula. És un ordinador molt versàtil i resistent, amb una funcionalitat dual un portàtil que es converteix en tablet i que permet treballar en espais reduits, a l’aire lliure i també es pot utilitzar en les sortides de recerca que realitza l’escola.

I un altre taller de robòtica per mostrar el projecte pilot que encapçala l’escola a Catalunya com a centre de referència d’altres 4 escoles, aquest projecte està basat en el kit Cloud Professor d’ACER que es basa amb la tecnologia IOT (Internet de les coses).

El més important d’aquesta aposta per l’aprenentage amb ús de la tecnologia, és que ofereix als alumnes unes possibilitats de treball molt més àmplies, permet treballar per projectes i de forma transversal entre els alumnes d’un mateix curs i/o de diferents nivells.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
39 views
39 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
64 views
64 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com