0 Shares 1066 Views

L’escola Paidos potencia l’aprenentatge de la lectura i el treball cooperatiu amb l’apadrinament lector

26 de gener de 2018
1066 Views

El dimecres 10 de gener, l’Escola Paidos va celebrar l’acte de signatura del contracte de l’activitat d’apadrinament lector que realitzen els alumnes de 5è de primària i els de 3r d’Ed. Infantil (5anys).

L’apadrinament lector és una activitat cooperativa que es realitza, cada dimecres en parelles o en grups de tres. Els alumnes de cinquè són els padrins i els d’Ed.Infantil els fillols. L’activitat consisteix en què el padrí adquireix el compromís principal de vetllar per l’aprenentatge lector del seu fillol. L’ajuda a aprendre a llegir, alhora que mira d’encomanar-li el gust per la lectura, tot engrescant-lo a llegir un conte escollit de la biblioteca.

A més, també tenen l’encàrrec de crear-ne un de forma conjunta. El padri escriu el text i el fillol en fa la il·lustració utilitzant l’App Ibook Creator en un Ipad.

Els objectius són: afavorir l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura i potenciar el treball cooperatiu entre alumnes d’edats diferents. Per aquest motiu les parelles signen un document en el qual es comprometen a treballar junts, ajudant-se en tot el necessari.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1777 views
1777 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
49 views
49 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
61 views
61 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com