0 Shares 824 Views

L’escola Paidos potencia l’aprenentatge de la lectura i el treball cooperatiu amb l’apadrinament lector

26 de gener de 2018
824 Views

El dimecres 10 de gener, l’Escola Paidos va celebrar l’acte de signatura del contracte de l’activitat d’apadrinament lector que realitzen els alumnes de 5è de primària i els de 3r d’Ed. Infantil (5anys).

L’apadrinament lector és una activitat cooperativa que es realitza, cada dimecres en parelles o en grups de tres. Els alumnes de cinquè són els padrins i els d’Ed.Infantil els fillols. L’activitat consisteix en què el padrí adquireix el compromís principal de vetllar per l’aprenentatge lector del seu fillol. L’ajuda a aprendre a llegir, alhora que mira d’encomanar-li el gust per la lectura, tot engrescant-lo a llegir un conte escollit de la biblioteca.

A més, també tenen l’encàrrec de crear-ne un de forma conjunta. El padri escriu el text i el fillol en fa la il·lustració utilitzant l’App Ibook Creator en un Ipad.

Els objectius són: afavorir l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura i potenciar el treball cooperatiu entre alumnes d’edats diferents. Per aquest motiu les parelles signen un document en el qual es comprometen a treballar junts, ajudant-se en tot el necessari.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
64 views
64 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de setembre de 2022
Recordem la gent del poble
41 views
41 views

Recordem la gent del poble

Ignasi Sala Guitart - 28 de setembre de 2022
Mig, mitjà, medi?
53 views
53 views

Mig, mitjà, medi?

CNL Montserrat - 27 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com