0 Shares 971 Views

L’escola Paidos potencia l’aprenentatge de la lectura i el treball cooperatiu amb l’apadrinament lector

26 de gener de 2018
971 Views

El dimecres 10 de gener, l’Escola Paidos va celebrar l’acte de signatura del contracte de l’activitat d’apadrinament lector que realitzen els alumnes de 5è de primària i els de 3r d’Ed. Infantil (5anys).

L’apadrinament lector és una activitat cooperativa que es realitza, cada dimecres en parelles o en grups de tres. Els alumnes de cinquè són els padrins i els d’Ed.Infantil els fillols. L’activitat consisteix en què el padrí adquireix el compromís principal de vetllar per l’aprenentatge lector del seu fillol. L’ajuda a aprendre a llegir, alhora que mira d’encomanar-li el gust per la lectura, tot engrescant-lo a llegir un conte escollit de la biblioteca.

A més, també tenen l’encàrrec de crear-ne un de forma conjunta. El padri escriu el text i el fillol en fa la il·lustració utilitzant l’App Ibook Creator en un Ipad.

Els objectius són: afavorir l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura i potenciar el treball cooperatiu entre alumnes d’edats diferents. Per aquest motiu les parelles signen un document en el qual es comprometen a treballar junts, ajudant-se en tot el necessari.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com