0 Shares 545 Views

L’Escola Paidos celebra el carnestoltes dedicat a les sèries de dibuixos animats infantils i juvenils

22 de febrer de 2018
545 Views

El divendres 9 de febrer, l’Escola Paidos va celebrar el carnestoltes. Des dels més petits de la Llar d’infants, fins els més grans de 4t d’ESO van preparar les disfresses amb l’ajut dels seus mestres.

Com cada any es va organitzar una rua que va recórrer els principals carrers de Sant Fruitós de Bages, on veïns i familiars van poder gaudir d’un espectacle amb molt color i bona musica.

Enguany, la temàtica girava entorn de les sèries de dibuixos animats infantils i juvenils. Els més petits de P2 acompanyats dels alumnes d’ESO, ens recordaven el programa de titelles MIC del Club Super 3, els d’infantil es van caracteritzar de Biri-Biri , Pirata i Capitano, Ladybug i Cat Noir. Primària recordava a Kung fu Panda, la Patrulla Canina, Tom i Jerry, Els Minions i Bola de Drac. I secundària es van disfressar d’Scoobydo, Power Rangers i Família Adams.

Els alumnes de 3r d’ESO van fer de reporters de Paidos TV, un projecte que treballa l’escola durant tot el curs, amb la participació de tots els cicles educatius.
El matí va finalitzar amb molta festa i gresca al mateix pati de l’escola.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1074 views
1074 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Homenatge a Lluís Companys
27 views
27 views

Homenatge a Lluís Companys

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com