0 Shares 506 Views

Les obres del nou Casal d’Entitats i Jutjat de Pau s’iniciaran aquesta primavera

18 de gener de 2020
506 Views

L’Ajuntament ha obert el període de licitació per tal d’adjudicar les obres de rehabilitació integral que han de transformar l’edifici de l’antic ajuntament en un casal per a les entitats del municipi i també acollir les noves dependències pel Jutjat de Pau.

 Sant Fruitós de Bages tindrà un casal per a les entitats del municipi i habilitarà unes noves dependències pel Jutjat de Pau en l’edifici de l’antic ajuntament que es rehabilitarà de forma integral. La previsió és que durant el mes de maig s’iniciin les obres que han de transformar per complert aquest edifici de 3 plantes .

A la planta baixa s’hi ubicarà, entrant pel carrer Casajuana, el Jutjat de Pau, que disposarà de dos despatxos i, entrant per la carretera de Vic, hi haurà uns petits magatzems per a les entitats i un punt d’informació turística digital que s’ubicarà a l’exterior per tal que pugui ser consultat les 24 hores del dia.

La primera planta de l’edifici s’ha distribuït amb una sala de reunions amb una capacitat per a una seixantena de persones i una sala de reunions per a grups amb capacitat per a 15 assistents. En aquest mateix espai s’hi col·locaran armaris per a les diferents entitats municipals.

La planta segona disposarà d’una sala de reunions i de 4 despatxos de dimensions reduïdes destinats a treball administratiu de les entitats.

Totes les plantes de l’edifici comptaran amb lavabos i un ascensor que connectarà els diferents pisos.

Pel què fa a l’estructura de l’edifici es rehabilitarà la coberta i s’arreglarà la façana conservant els trets singulars d’aquest emblemàtic edifici municipal.

En consonància amb la resta d’edificis municipals que aposten per l’estalvi energètic, l’edifici serà autosuficient gràcies a les plaques solars fotovoltaiques que s’instal·laran a la terrassa posterior i a la vessant sud de la coberta.

Pel què fa a l’ús de l’equipament per part de les entitats, es regularà l’accés a l’edifici a través d’un sistema intel·ligent de control horari el què permetrà que les diferents entitats puguin reservar l’espai i fer-ne ús quan els sigui necessari.

 Recordem que aquest edifici es troba en desús des que al 1998 es va posar en funcionament el nou edifici consistorial ubicat la plaça de la Vila

El pressupost de les obres de rehabilitació d’aquest edifici és de 755.000€.

Les empreses interessades en la realització d’aquests treballs poden presentar la documentació requerida fins el proper 27 de gener.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com