0 Shares 74 Views

Les colònies, l’activitat més esperada de l’any

23 de juny de 2022
74 Views

Les colònies és l’activitat més esperada de l’any,  sobretot perquè són uns dies de convivència amb els amics, on a més de fer activitats d’aprenentatge també dormim a les habitacions en grups, fem els àpats plegats, juguem…Ens sentim grans i autònoms.

En aquests dos o tres dies aprenem un munt de coses i  experimentem moltes emocions que sempre recordarem.

Aquest curs, els alumnes d’Educació Infantil  han anat  a Can Bajona, una granja escola de Solsona que ens dona la possibilitat de conèixer el món rural.

També poden veure paisatges naturals i gaudir de la muntanya

Els alumnes de CI han anat a Mas d’En Pedro  una escola del mar que està a Cubelles. Lloc propici per a donar a conèixer el medi litoral i marí del Garraf. La presencia d’esculleres i zones de roca, fa que apareguin molts animals que han convertit aquests espais en els seus llocs de vida habitual, per la qual cosa són fàcilment observables, estrelles de mar, eriçons, cogombres de mar, crancs, etc… La seva proximitat a Vilanova i la Geltrú, permet també l’estudi de la presencia de l’home i l’explotació de recursos mariners a través d’activitats de pesca tradicional

Els nens i nenes de CM han anat al Molí de la Riera, una casa de on es treballa la  Natura i el món rural Les activitats que es fan estan  pensades i estructurades per connectar amb les emocions positives que alimenten la curiositat i el desig de descobrir. Cada joc, gimcana o taller promou observacions i exploració.

Els de cinquè el mes de juny han anat  a l’alberg de la Molina. Agafant com a camp base l’alberg La Molina Xanascat, situat a 1.450 metres d’altitud, al municipi d’Alp, hem pogut practicar esports de muntanya i d’aventura, descobrir centenars de rutes de senderisme que ens endinsaran als boscos que ens envolten.

I els de 6è , a finals de maig, han anat a l’alberg de Comarruga a la Costa Daurada, on hem fet diferent activitats nàutiques i on hem gaudit de la sorra i de l’aigua.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com