0 Shares 529 Views

L’AMIC celebrarà la seva 24a assemblea a la Ràpita.

19 d'octubre de 2021
529 Views

Per: AMIC / Redacció –

Divendres, 22 d’octubre de 2021, se celebrarà l’assemblea anual de l’AMIC, amb l’assistència de Montpeità, a Sant Carles de la Ràpita (Terres de l’Ebre).

Fa més d’un any, l’AMIC va triar la població de la Ràpita per celebrar seva la 23a assemblea amb l’objectiu de donar suport a les Terres de l’Ebre després del temporal Glòria que van patir. Però la crisi de la Covid-19 va obligar a cancel·lar tots els actes de manera presencial i es va haver de realitzar de forma virtual a través de Zoom.

Enguany, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació torna a celebrar la seva assemblea anual de forma presencial i ha decidit reprendre la 24a edició a Sant Carles de la Ràpita, com ja estava previst per l’any anterior. És el primer cop que l’AMIC celebra la seva assemblea a les Terres de l’Ebre.

L’assemblea anual és la data on es troben tots els associats de l’AMIC i comparteixen inquietuds i propostes per tal de generar sinergies i encarar el futur de la manera que més s’adeqüi a les necessitats de la majoria.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com