0 Shares 400 Views

L’AMIC celebra la seva 24a assemblea a la Ràpita

30 d'octubre de 2021
400 Views

Per: AMIC / Redacció –

L’Auditori Sixto Mir de la Ràpita ha sigut l’espai encarregat d’acollir el passat divendres, 22 d’octubre de 2021, la 24a Assemblea General Ordinària de l’AMIC.
El president de l’AMIC, Ramon Grau, ha obert l’assemblea i destaca que “l’AMIC és un referent en tot l’espai comunicatiu dins l’àmbit català. Un espai que facilita la vida als mitjans associats en l’elaboració de continguts i donant resposta a les seves necessitats”.
A l’assemblea s’ha presentat la memòria d’activitats de l’Associació, els serveis que ofereix l’AMIC i els resultats de l’any 2020, així com el nombre total d’associats que han arribat als 470 – 181 mitjans en paper i 289 mitjans digitals-, xifres que no deixen de créixer des del 2014.
A més a més, s’han mostrat els objectius de treball i el 25è aniversari de l’AMIC que se celebrarà el pròxim any. D’una banda, destaca l’edició de la publicació “AMIC 25”, on hi haurà un recull dels temes més destacats d’aquests anys, opinió d’experts parlant del sector, propostes de futur, evolució, etc. Per l’altra, destaca l’aposta per l’impuls del Laboratori d’Innovació i Recerca, liderat per en Genís Roca, amb la participació d’experts com Carmina Crusafon, Josep Maria Ganyet, Pepe Cerezo, entre d’altres; des d’on s’oferiran propostes reals per a la millora i la reconversió dels editors. Un sector que cada cop més necessita diversificar els canals d’informació i les fonts d’ingressos, com els clubs de fidelització, i on els formats tradicionals de la publicitat donen pas a altres models.
El 2020 i el 2021 també han sigut dos anys rellevants amb diverses campanyes a destacar. Per un costat, des de l’AMIC es va crear la campanya “Obrim la finestra a la informació de proximitat” i també es va donar suport a la campanya “Finestra o passadís” “Si tries Catalunya, ho tens tot”, de manera desinteressada per fomentar el turisme a Catalunya.
A més a més, durant la jornada han assistit Jordi del Río, director general de Mitjans de Comunicació i de Difusió de la Generalitat de Catalunya, Ignasi Genovès, director general de Difusió de la Generalitat de Catalunya, Oona Tomàs, regidora de Polítiques Socials i Igualtat, i Sanitat de la Ràpita; Josep Baubí, president del Col·legi de Periodistes de Terres de l’Ebre; Elisabet Zapater, presidenta de PIMEC Terres de l’Ebre; Francesc Fàbregas, president de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal; Ximo Rambla, vicepresident de l’ACPC i representants d’empreses i entitats col·laboradores. Recordem que Brogit Difonem Cultura, editora del Montpeità, estem associats a l’AMIC, i també vam assistir a aquesta assemblea.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com