0 Shares 451 Views

L’alumnat de segon de Batxibac viatja a París

10 d'octubre de 2018
451 Views

Entre el 29 de setembre i el 6 d’octubre, 16 alumnes i 2 professors del segon de batxillerat de l’institut Gerbert d’Aurillac han viatjat a Paris com a activitat compresa dins de les estades lingüístiques del batxibac (o batxillerat francès). S’han allotjat en cases de famílies franceses d’alumnes del lycée Emilie de Breteuil de la localitat de Saint Quentin en Yvelines, una ciutat de nova creació dels anys ‘60 de 228 000 habitants situada a uns 20 km a l’est de Paris, al costat de Versalles.

Durant la setmana, els nostres alumnes han parlat francès amb els seus amfitrions i amb les famílies mentre han gaudit d’un programa molt atapeït, amb una estada al lycée, on van ser rebuts per la direcció del centre, i visites diàries a Paris. Allà han conegut, entre altres, els Museus del Louvre i d’Orsay, els barris del Marais, de Montmartre (el Sacré Coeur i el barri bohemi), quartier latin (Universitat Sorbonne i Panteo), Montparnasse, Beaubourg, République i Champs Elysées; les illes de la Cité i de Saint Louis, la torre Eiffel i l’antiga acadèmia militar dels Invalides.

L’estada ha estat profitosa i, tot i que no es traca d’un intercanvi formal, sino d’una estada, sens dubte alguns alumnes de Saint Quentin viatjaran a Sant Fruitós pel seu compte gràcies als llaços d’amistat que s’han creat. A més, el viatge ha permès als nostres alumnes conèixer de primera mà els principals monuments de la historia de França i la seva extraordinària riquesa artística.

Aquesta estada i viatge ha estat organitzat pel seminari de francès amb la idea de la professora Marina Bonilla i sota la responsabilitat dels professors Rafael Nàcher i Lluis Virós. L’experiència ha anat molt bé, l’alumnat francès ha practicat el castellà i els nostres alumnes francès en l’àmbit d’una família.

Foto : Alumnes de segon de batxibac al pont des Arts

Institut Gerbert d’Aurillac

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com