0 Shares 759 Views

L’alcalde demana disculpes per no haver informat bé als socis de l’esplai de gent gran

15 de març de 2020
759 Views

Avui 11 de Març, ha tingut lloc una sessió informativa per aclarir la confusa reunió del passat 27 de Febrer en relació al canvi de model de gestió de l’esplai de gent gran de Sant fruitós de Bages.
Diuen que rectificar és de savis, i en aquest sentit, hem de donar les gràcies a l’actual equip de govern liderat per Joan Carles Batanés que en les darreres hores a donat un hàbil cop de timó al discurs que, segons paraules de l’alcalde: “no s’havia preparat prou bé a la passada assemblea del 27 de Febrer”.
Aquell dia, molts socis van interpretar que l’Ajuntament volia presentar un imminent concurs públic per derivar la gestió de l’esplai de gent gran a l’empresa que presentés la millor oferta.
Aquesta sensació ha quedat ratificada en les múltiples preguntes que, al finalitzar l’exposició de l’alcalde en aquesta nova sessió informativa, han realitzat diferents socis de l’entitat. Totes i cada una d’elles anaven en la mateixa línia i això ens fa deduir que, òbviament, el missatge anterior havia estat com a mínim ambigu.
La nostra agrupació va impulsar una moció per frenar qualsevol tipus d’acció per part de l’actual govern que pogués anar en contra dels interessos d’una entitat tan important per la nostra població com ho és aquesta. Gràcies a aquesta acció, el govern que governa en minoria de Gfp, ha hagut de rectificar les seves paraules, demanar disculpes públicament i reconèixer que la creació d’una comissió de treball que impliqui a totes les parts interessades (regidors de la oposició inclosos) és la via més coherent i justa.
Estem satisfetes i satisfets de la tasca de control que hem realitzat i d’haver pogut protegir els interessos dels santfruitosencs i santfruitosenques més il·lustres per nosaltres, més mereixedors de respecte, la nostra gran gent gran.
Com deia molt encertadament una sòcia de l’entitat al senyor Batanés més o menys amb aquestes paraules: “Vostè que riu tant que ens sonin els mòbils per recordar-nos l’hora de la pastilla, recordi que a vostè també li arribarà aquest moment, i aleshores, gaudirà o no, de l’esplai i la seva entitat, depenent de les decisions que prengui ara que encara no pren pastilles…”
Com dèiem al principi d’aquest article, rectificar és de savis, però molt més ho és escoltar. Comenci a escoltar les veus de tothom senyor Batanés. Els i les socialistes no volem res més que tingui en compte a tota veu, inclosa la nostra. Una veu que les desqualificacions infantils i els discursos propis de xarlatans no aconseguiran callar mai.
Cristina Murcia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris del cap de setmana
43 views
43 views

Horaris del cap de setmana

ASFE - 30 de setembre de 2022
Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival
39 views
39 views

Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival

Jaume Grandia - 30 de setembre de 2022
Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”
30 views
30 views

Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”

Redacció - 30 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com