0 Shares 395 Views

L’Ajuntament programa un taller de sensibilització sobre diversitat sexual i de gènere

19 de juliol de 2021
395 Views
Per: AJSFB

El dimarts 20 de juliol, a les 11 del matí al Nexe Espai Jove, es realitzarà el taller “Martells, plomes i xapes”, una proposta que té per objectiu prevenir la LGTBIFòbia mitjançant la creativitat i la imaginació.

Els i les participants en el taller podran elaborar xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions, sobre la preferència sexual, l’expressió i la identitat de gènere.

Amb aquest taller es vol afavorir una visió del gènere, les sexualitats i els vincles afectius, lliures d’estereotips masclistes i alhora parlar amb naturalitat de diversitat sexual i de gènere, fomentant la solidaritat vers les persones LGTBI+, donant visibilitat a la diversitat sexual i de gènere com a riquesa, identificant els prejudicis sobre la diversitat sexual i de gènere existents i donant visibilitat a les noves realitats familiars: homomarentals, homoparentals, monoparentals, famílies escollides, famílies extenses, famílies amb parelles separades, etc.

Les persones interessades a prendre part al taller poden inscriure’s a través del canal d’Instagram @nexejove del correu electrònic nexejove@santfruitos.cat o per WhatsApp al 609002154.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

25 anys fent marxes
38 views
38 views

25 anys fent marxes

Joan Pusó - 5 de febrer de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A
41 views
41 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 4 de febrer de 2023
Presentació dels 7 fruitons
50 views
50 views

Presentació dels 7 fruitons

Redacció - 4 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com