0 Shares 895 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages rep als tècnics i jugadors del primer campus de bàsquet internacional al municipi

4 de setembre de 2017
895 Views

Un total de 26 joves de 7 països diferents participen des d’aquest 14 de juliol i fins el proper dia 25, en la primera edició del campus de bàsquet internacional a Sant Fruitós de Bages impulsat per l’escola Paidos i la NABA (North Atlantic Basquetbol Academy) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’ASFE.

Aquest dimarts el cap de la NABA Dermontt Russell, l’entrenador de California, Jimmy Rhoades i el de Kentucky David Meddings, han estat rebuts oficialment a l’Ajuntament pel primer tinent d’alcalde Xavier Racero i pel regidor d’esports Tomàs Casero.

En la recepció, Racero els ha explicat la forta vinculació del bàsquet amb el municipi i els ha fet entrega de pins i clauers commemoratius de Sant Fruitós de Bages, Ciutat del Bàsquet Català 2016 i de dos exemplars del llibre “Sant Fruitós, passió pel bàsquet” que recull la història d’aquest esport al municipi. Per la seva banda Russell ha explicat que es senten molt ben acollits a Sant Fruitós de Bages.

En aquest primer campus internacional hi prenen part un total de 26 joves d’arreu del territori català, d’Itàlia, del Regne Unit, d’Irlanda i dels Estats Units. Els jugadors viuen i entrenen a l’escola Paidos i combinen el bàsquet amb altres activitats lúdiques i esportives a la comarca. Per exemple aquest dilluns els joves han realitzat els entrenaments amb un grup d’exjugadors de l’escola Paidos que es van proclamar campions d’Espanya i de Catalunya quan jugaven en categoria mini.

La iniciativa d’impulsar aquest primer campus internacional al municipi va sorgir del santfruitosenc Carles Orive, que actualment fa d’entrenador de la NABA a Dublin, i del director de l’entitat, Dermot Rusell arran de la visita que aquest darrer va fer a Sant Fruitós de Bages i on va quedar sorprès del potencial basquetbolístic del poble.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com