0 Shares 393 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Fundació Alícia treballaran conjuntament per dur a terme un projecte per millorar el benestar de la gent gran a través de l’alimentació, mitjançant un compromís de col·laboració

18 de juny de 2020
393 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el centre en recerca alimentaria Fundació Alícia treballaran de forma conjunta en el projecte per a la millora de la gent gran “ Solucions comunitàries des de l’alimentació per al manteniment de l’autonomia i la salut de la gent gran”.

La Fundació Alícia considera que la relació entre l’alimentació i la gent gran és una línia molt important a estudiar pel futur benestar d’una part molt important de la població com és el col·lectiu de la gent gran.

Aquest estudi vol crear coneixement sobre les actuals i futures necessitats en relació a la alimentació, i oferir eines per incidir en el benestar de la gent gran, la seva autonomia i en definitiva millorar la seva qualitat de vida.

En aquest sentit, la signatura d’aquest compromís de l’Ajuntament facilitarà a la Fundació Alícia tots els espais necessaris per posar en pràctica aquelles accions que necessitin per dur a terme el projecte i participarà activament en el desenvolupament de les mateixes. La Fundació, per la seva banda, es compromet a desenvolupar la investigació i implementar-la a Sant Fruitós de Bages.

El document ha estat signat pel Director General de la Fundació Alícia Sr. Antoni Massanés i per l’Alcalde de Sant Fruitós de Bages Sr. Joan Carles Batanés.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
38 views
38 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
64 views
64 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com