0 Shares 448 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha atorgat una subvenció extraordinària al teixit empresarial del municipi per tal d’enfortir i dinamitzar el sector

13 de novembre de 2020
448 Views

Per: Ajuntament SFB.-

L’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial del municipi (APAES) realitzarà accions per tal de fer front a la situació econòmica que viuen les empreses del municipi.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha atorgat una subvenció extraordinària de 16.900€ a l’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial del municipi per tal d’enfortir l’entitat i que puguin executar accions de dinamització empresarial.

A través d’aquesta subvenció l’associació, que aglutina un gran nombre d’empreses del municipi, realitzarà accions per tal de donar un fort impuls en la cerca de nous associats per tal de disposar l’una entitat on s’hi vegin representades la diversitat d’empreses que hi ha als polígons de Sant Fruitós de Bages.

En aquest sentit es realitzarà prospecció a empreses, es duran a terme millores en les eines comunicatives com a la pàgina web i la creació de butlletins informatius, es potenciaran les trobades empresarials per crear sinergies i també es duran a terme accions per fomentar la mobilitat sostenible als polígons, entre d’altres.

L’Ajuntament i l’APAES col·laboren des de l’any 2017 per tal de desenvolupar conjuntament accions per donar suport al teixit empresarial però aquest any, a causa de la crisi generada per la COVID-19, s’ha ampliat l’import econòmic de la subvenció per donar un impuls extra a aquest sector.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
99 views
99 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1393 views
1393 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1237 views
1237 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com