0 Shares 264 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa un pas endavant per posar en funcionament els habitatges per a ús social del municipi

16 de novembre de 2020
264 Views

Per: Ajuntament SFB.-

El Ple municipal celebrat el passat dijous 12 de novembre ha aprovat per unanimitat el reglament del servei residencial temporal d’urgència que regula l’ús dels habitatges socials que aviat entraran en funcionament al municipi.

Es tracta de 2 pisos que s’utilitzaran per a donar acollida temporal a persones que ho necessitin. Els immobles estaran destinats a víctimes derivades de casos de violència de gènere tant del municipi com de la resta de la comarca o per a famílies que tinguin alguna urgència social, sigui fruit d’una necessitat econòmica o d’una emergència que impedeixi que puguin viure en la seva pròpia residència.

Les obres d’aquests habitatges ja estan finalitzades i ara s’estan realitzant els tràmits per tal de dotar-los de tot el mobiliari necessari perquè puguin ser totalment habitables i poder-los posar en funcionament.

Els pisos es troben ubicats en un edifici de titularitat municipal que va ser donat al consistori per un veí del municipi i on s’han realitzat les reformes interiors i exteriors necessàries perquè la finca tingui les condicions idònies per a viure-hi.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
50 views
50 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com