0 Shares 227 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages adquireix un pis per a destinar-lo a lloguer social

10 de novembre de 2021
227 Views
Per: AjSFB

L’habitatge s’ha adquirit per 66.000 € i ha estat possible gràcies al dret de tanteig i retracte.

Sant Fruitós de Bages ha adquirit el primer habitatge de lloguer social al municipi per destinar-lo a aquelles famílies que necessitin fer-ne ús fruit d’un desnonament o per altres necessitats socials.

L’habitatge es gestionarà a través d’un lloguer social que anirà en funció de la renda que puguin assumir els llogaters.

Aquest immoble, situat a l’avinguda Joan Sanmartí, s’ha comprat a un gran tenidor per un import de 66.000 € a través d’una operació del dret de tanteig i retracte, la preferència que tenen els consistoris per comprar un bé immoble abans que la propietat l’ofereixi a un tercer.

L’habitatge disposa de dues habitacions, cuina, menjador i un bany i es podrà posar a disposició de les persones que ho necessitin, de forma imminent, ja que es troba en molt bon estat de conservació

Aquest és el primer habitatge social que ha adquirit el consistori, però ja es treballa per tal d’ampliar el parc d’habitatge social al municipi per poder oferir un lloguer social a aquells veïns i veïnes que puguin necessitar-ho.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com