0 Shares 396 Views

La proposta gastronòmica de l’Ó de Món Sant Benet torna a renovar la seva estrella Michelin

396 Views
La prestigiosa guia gastronòmica va renovar ahir al vespre l’estrella Michelin atorgada al restaurant del Bages per 11è any consecutiu. 
Aquest guardó és un premi a tota una trajectòria i un exemple de la bona gastronomia i el lideratge de l’Ó al Bages

I ja en van 11.  El restaurant L’Ó de Món Sant Benet ha renovat un any més la seva estrella Michelin. No és casualitat. Aquest guardó és un reconeixement a la feina en equip, la creativitat al servei de l’alta gastronomia, a la reinterpretació de la cuina del territori, al producte i a l’entusiasme i l’energia de tot l’equip humà. L’ànima de l’Ó ha crescut any a any explorant nous gustos i combinacions amb una creativitat imparable i amb el Know How i el lideratge del xef del restaurant, Ivan Margalef i l’expertesa a la sala de Marisa Graners.

La proposta gastronòmica de l’Ó Restaurant s’inspira en la riquesa de Món Sant Benet. El monestir de Món Sant Benet en la seva època medieval i la modernista quan fou residència d’estiu de la família del pintor modernista Ramon Casas. I també beu de l’entorn natural de Món Sant Benet i dels productes de temporada i proximitat que produeixen els Horts de l’equipament. Una cuina amb ingredients històrics, que combina la tradició i la modernitat i que es presenta ambiciosa agafant el bo i millor del producte local tot combinant-ho amb una clara vocació global.

A banda de l’excel·lent proposta gastronòmica, el restaurant compte amb una treballada carta de vins de qualitat i la feina en promoció del vi català en una aposta creixent pel seu celler. Tot i comptar amb desenes de referències i algunes d’internacionals, el restaurant fa una apostes forta per la promoció dels vins amb denominació Pla de Bages.
L’equip del Restaurant L’Ó agraeix i celebra, un any més, la renovació de l’estrella que esdevé tot un reconeixement a la tasca realitzada en sintonia i encaix per part de tot l’equip. I, sense dubte, és un estímul per seguir treballant en aquest oasis gastronòmic al cor del Bages.

El restaurant gastronòmic L’Ó, situat a l’Hotel Món de Món Sant Benet, va obtenir l’any 2013 la seva primera estrella, convertint-se, fins el dia d’avui, en l’únic restaurant del Bages amb aquest guardó. La seva cuina es basa en la tradició i els productes de proximitat, però posant l’accent en tècniques d’avantguarda, una bona presentació i un bon servei. La voluntat del restaurant és fer una cuina de qualitat, propera i a l’abast del públic. Ambiciosa però connectada amb la gent.
L’entorn del monestir de Sant Benet té una forta influència en el projecte que s’abasteix, en part, dels productes d’agricultura ecològica i de proximitat dels horts de Món Sant Benet, un equipament gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera. Un projecte que, en definitiva, suma al territori perseguint l’excel·lència i l’elegància de la gastronomia amb ànima.

Món Sant Benet: infinites raons per venir-hi
Món Sant Benet és un univers d’experiències per a tots els públics. L’equipament ofereix experiències permanents per conèixer i descobrir el monestir medieval i modernista. Però també pensa en el públic familiar oferint diverses activitats i tallers familiars durant tot l’any, centrats en l’alimentació, la cultura i l’entorn. Plans i propostes per a totes les edats que podreu descobrir a la nostra pàgina web.

La nostra raó de ser: les persones.
La Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona Món Sant Benet, serveix a la societat construint un futur millor i més just. Per això, ofereix oportunitats a les persones; impulsa el talent, la creació i l’educació; fomenta hàbits d’alimentació saludables, i conserva i comparteix el patrimoni natural i cultural.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com