0 Shares 529 Views

La nova caldera de biomassa entra en la fase d’execució de la sala que l’allotjarà

18 de febrer de 2020
529 Views

Durant aquest mes de febrer s’estan realitzant els treballs de construcció de la sala de calderes que permetrà que instal·lar la caldera de biomassa que produirà calor i que alimentarà els sistemes de calefacció i d’aigua calenta a l’escola Monsenyor Gibert i a la Llar d’Infants Les Oliveres. S’espera que el nou equipament pugui entrar en funcionament durant el mes d’abril .
La biomassa, a més de ser una energia renovable, més neta i que permet la gestió forestal, dóna un nou ús als residus de la fusta i permet un estalvi important en el cost del combustible.
Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages referma la seva aposta per la transició energètica i la mitigació del canvi climàtic, com a municipi adherit al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia.
Les obres les executa la Diputació de Barcelona a través d’una subvenció dels fons europeus FEDER, en el marc del projecte d’instal·lació de calderes de biomassa a la província de Barcelona – Biomassa pel Clima.
La caldera que s’instal·la a Sant Fruitós de Bages té 400 kW de potència, tindrà un consum previst 404.386 kWh anuals amb una estimació de reducció d’emissions de 79,6 tones de CO2. El cost d’execució del projecte és de 255.757€ euros, en total.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com