0 Shares 640 Views

La llar d’infants: Estar com a casa

30 de maig de 2023
640 Views

 

La vida quotidina és l’eix transversal del dia a dia a la llar d’infants, el qual està envoltat per una àmplia varietat d’aspectes on els infants es van desenvolupant com a tal. Sense l’observació, la manipulació de diversos materials, l’error, el joc o bé la descoberta per un mateix, aquest desenvolupament de les capacitats no seria possible.

 

El rol de la mestra davant les diferents propostes o vivències en que el nen/a n’és el protagonista, es basa en l’observació i l’acompanyament de l’infant davant les accions que aquest, per a ell, mateix va adquirint.

 

L’anglès i l’estimulació musical també són dos dels pilars importants de l’escola on, ja des de la llar d’infants, també en gaudeixen a través de jocs, cançons i danses dos dies a la setmana.

 

Al llarg del curs organitzem diversos espais oberts a les famílies perquè col·laborin en les activitats proposades en l’àmbit de l’experimentació sensorial amb diferents materials. Creiem que aquest fet de poder formar part de la família Paidos ja des de les primeres edats és una manera de crear vincle i seguir un mateix eix al llarg de la seva educació i creixement a l’escola. Tenen un gran èxit i les famílies i els infants estan molt contents de compartir moments dins l’escola. Aquest vincle suposa un factor molt beneficiós per a l’aulmne i la seva relació social amb l’entorn.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com