0 Shares 604 Views

La fruita a l’escola

23 de gener de 2020
604 Views

L’escola Monsenyor Gibert, aquest curs s’ha adherit al programa de consum de fruita i hortalisses a les escoles de la Unió Europea.

Aquest programa consisteix en distribuir gratuïtament fruita fresca a tots els alumnes. Durant el curs escolar, una setmana de cada mes, la fruita es repartirà entre els nens i les nenes perquè se la mengin durant l’ esmorzar i/o el berenar.

Amb els nens i nenes dels diferents nivells s’aprofita qualsevol ocasió: projectes de ciències, tutories, comentari de notícies, lectura de textos , per tal de conscienciar-los de la necessitat de consumir 5 racions fruita i verdura a diari i així contribuir a tenir una alimentació saludable.

Per què és tant important menjar fruites?
Doncs perquè són riques en aigua, fibra, vitamines, minerals i altres nutrients antioxidants, que són beneficiosos per la salut i per prevenir l’aparició d’algunes malalties.

També recordem a les famílies que és imprescindible que a casa també augmentin el consum de fruita i verdura, fruita seca, llegums…i reduir tant com es pugui el consum de llaminadures, begudes refrescants, brioixeria…I d’aquesta manera tindrem nens i nenes sans!!!

Escola Monsenyor Gibert

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com