0 Shares 526 Views

La Federació d’ADF Bages – Moianès entrega màscares autofiltrants a l’Hospital General de Manresa.

23 de març de 2020
526 Views

La Federació d’ADF Bages – Moianès ha recollit 485 mascaretes protectores, d’usos variats i de diferents nivells de protecció, per tal d’entregar-les a l’Hospital General de Manresa per tal de col·laborar en aquesta situació d’excepcionalitat que estem vivint.

Les mascaretes es van recollir en poques hores després que la Federació fes una crida a totes les ADF que en formen part i cadascuna d’elles hi ha posat en funció del seu estoc.

Aquestes mascaretes són les que les ADF solen utilitzar en incendis forestals per protegir-se de les partícules i del fum. La gran majoria d’elles són de protecció FFP3.

Les mascaretes FFP són autofiltrants i protegeixen el nas, la boca i la barbeta. L’acrònim FFP prové de (Filtering Face Piece) traduït, mascareta filtrant i la numeració; 1, 2 o 3 equival al nivell de protecció i algunes d’elles incorporen una vàlvula d’exalació d’aire.

Les mascaretes es van entregar durant el matí de dimarts i van acompanyades d’una carta on s’ofereix qualsevol altre tipus de col·laboració que es pugui necessitar i alhora s’agraeix i encoratja a tot el personal sanitari per l’esforç que estan realitzant.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com