0 Shares 570 Views

La façana de l’Ajuntament llueix pancarta nova

5 d'abril de 2019
570 Views

Divendres passat, a la façana del nostre ajuntament s’hi va col·locar una grandiosa pancarta que cobreix tota la zona ocupada pel llaç groc il·luminat reivindicatiu de les llibertats que hi hem pogut veure els darrers temps, i que amb el text “Retirem el que el ple municipal va aprovar amb el 85% dels vots” no deixa ningú indiferent.

També els llaços grocs i la pancarta de la barana de vidre del balcó del primer pis, han estat substituïts per uns cartells amb l’eslògan “Tu ja m’entens” juntament amb una foto d’un sabó rentavaixelles.

Aquests canvis, han estat provocats per la prohibició que fa la Junta Electoral de Zona, en nom de la Junta Electoral Central, de treure dels edificis públics tot allò que, segons ells, pugui interferir en el correcte desenvolupament de la campanya electoral de les eleccions generals del 28 d’abril, així com de les municipals i europees del 26 de maig.

Aquesta iniciativa, és una més de les moltes que s’han vist en diferents pobles i ciutats de Catalunya per, amb més o menys enginy, donar compliment a aquesta prohibició.

En el cas de Sant Fruitós, però, la seva espectacularitat ha fet que diversos mitjans de comunicació se n’hagin fet ressò i el nom i imatges del poble hagin aparegut en diferents diaris i televisions.

Un cop passades les dues eleccions, el llaç tornarà a presidir la façana de l’ajuntament i també les trobades que dia rere dia, a les 9 del vespre, tenen lloc a la Plaça de la Vila per tocar i cantar “El cant dels Ocells” per demanar la llibertat per a totes aquelles persones que pateixen injustament presó i exili.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
206 views
206 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
579 views
579 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
73 views
73 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com