0 Shares 406 Views

La construcció del gimnàs de l’escola Pla del Puig haurà d’esperar a causa de deficiències en la redacció del projecte

4 de març de 2021
406 Views
Text i foto: AjSFB

Les obres de construcció de la nova escola no es veuen afectades per aquest fet i avançaran segons els terminis establerts.

Les obres per construir el gimnàs i els vestidors de la nova escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages, que alhora funcionarà com a segona pista esportiva coberta del municipi, hauran d’esperar, ja que s’han rebut informes desfavorables respecte al projecte presentat.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es va presentar, als diferents organismes competents en aquesta matèria, el projecte fet per l’empresa redactora per tal que es donés el vistiplau per poder iniciar els tràmits de licitació de l’obra de construcció.

Un cop analitzat el projecte, el consistori ha rebut informes desfavorables de la Regió d’Emergències Centre i de la Secretaria General de l’Esport, on s’informa d’algunes deficiències que caldrà esmenar per tal de poder executar l’obra.

Concretament des de la Regió d’Emergències s’alerta d’algunes deficiències pel que fa a matèria de prevenció d’incendis, en cas que l’equipament fos utilitzat per a usos no esportius en determinades ocasions, i des de la Secretaria General de l’Esport també s’alerta que no es compleix amb totes les característiques tècniques necessàries que ha de tenir una instal·lació d’aquest tipus.

A banda, els serveis tècnics municipals també han informat d’algunes deficiències esmenables en les instal·lacions.

Des del consistori ja s’està treballant per tal que es modifiqui el projecte presentat inicialment i s’esmenin totes les deficiències per tal de poder desencallar el projecte i iniciar les obres tan bon punt sigui possible.

Des del consistori ja s’han mantingut trobades tant amb l’equip directiu de l’escola Pla del Puig com amb representants de l’ASFE per tal de mantenir-los informats sobre l’evolució del projecte i també amb el Departament d’Ensenyament per tal de fer-los coneixedors d’aquesta qüestió.

L’endarreriment de les obres de construcció d’aquest nou equipament no afectarà l’evolució de les obres de la nova escola Pla del Puig. La previsió, segons el Departament d’Ensenyament és que les obres de construcció de l’escola s’iniciïn aquesta primavera i s’executin en 14 mesos. Aquesta setmana la Generalitat ja ha adjudicat les obres un import de 3,4 milions d’euros a l’empresa M. y J. Gruas, SA.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
83 views
83 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com