0 Shares 808 Views

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages ha estat guardonada de nou per promoure la lectura entre els més petits

20 de desembre de 2018
808 Views

El projecte de la biblioteca municipal “Créixer llegint” és el motiu d’aquest reconeixement de la XIX Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner, que ja es va guanyar l’any 2016 en la seva XVII edició.

El projecte presentat per la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages “Créixer llegint”, és un projecte que recull la programació anual d’activitats que actualment es desenvolupen a la biblioteca i que estan dirigides al públic infantil i juvenil. Les activitats s’organitzen des de la biblioteca i treballant de forma transversal amb altres agents: serveis municipals, centres d’ensenyament i entitats. Es tracta d’activitats dinàmiques i participatives que reforcen la funció de la biblioteca com agent promotor de la lectura i també com a espai cultural, de relació social i d’integració. Entre les més destacades: visites escolars (124 visites amb 2.520 alumnes), Concurs Infantil de Contes Montpetit (300 participants), Concurs de lectura d’estiu (100 participants), hores del conte, laboratoris en família, tallers creatius, clubs de lectura, missatgers de biblioteca, prescriptors juvenils…

El premi, atorgat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Banco Santander, premia a 300 projectes de dinamització lectora seleccionats a nivell estatal. Gràcies a aquest premi, la biblioteca municipal rebrà una subvenció de 1.700 € que es destinaran a l’adquisició de llibres.

És un reconeixement al treball continuat que es fa des de la Biblioteca Municipal des de l’any 1989 i que s’ha potenciat des de l’any 2014 amb el trasllat al nou equipament. L’any 2016 també es va rebre aquesta distinció amb el projecte de dinamització de la lectura anomenat “Hi havia una vegada a la biblioteca… Éssers màgics i mitològics”.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com