0 Shares 316 Views

La Biblioteca acull una xerrada sobre els canvis que es produeixen durant la menopausa

15 d'octubre de 2021
316 Views
Per: AjSFB

La xerrada està inclosa en el cicle Canviem les regles.
L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el col·lectiu feminista La veu, han organitzat una xerrada sobre la menopausa a càrrec de Rosa López, formada en naturopatia i quiromassatge i en l’acompanyament en els canvis cap a la menopausa.
Aquesta proposta es durà a terme aquest divendres 15 d’octubre a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal, i va dirigida a totes aquelles dones que vulguin tenir més informació sobre aquesta etapa del cicle vital femení.
Les assistents rebran recursos i informació sobre com viure emocionalment i físicament aquesta etapa per poder gaudir d’una bona salut.
Les interessades en participar-hi ha d’inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEXN_20tPaDTy36xAkI6d_pJ6FEt-bPDzMRwL8ZOXza0H1FQ/viewform
Aquesta xerrada forma part del cicle Canviem les regles, on ja s’han realitzat xerrades sobre sagnat lliure i sòl pelvià saludable i tallers per aprendre a cosir compreses de roba o de salut menstrual.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com