0 Shares 362 Views

Klimt – La experiència immersiva

9 de setembre de 2021
362 Views

 

Per: Josep Sanfeliu

A cada època, el seu art. A cada art, la seva llibertat … amb aquestes frases el Centre d’Arts Digitals, ens presenta una exposició centrat en l’obra de KLIMT.

Es una exposició diferent, que convida els espectadors a submergir-se en la vibrant Viena del canvi de segle per viure en primera persona l’evolució de l’obra de KLIMT i del seu món.

Gustav KLIMT és d’un dels artistes més reconeguts de tots els temps. Un pintor excepcional que va crear algunes de les obres més conegudes i valorades de la història de l’art. La seva estètica inconfusible és fonamental per entendre el pas de la pintura cap a la modernitat i l’ha convertit en un referent en la moda i l’estètica fins als nostres dies.

Nomes entrar, trobem unes presentacions plenes d’imatges, referents a l’aparició del modernisme, amb artistes que volen trencar amb el passat i renovar l’art. Histories amb imatges de dones pioneres en molts camps, tan al nord d’Europa com a Catalunya.

Després entrem en una gran sala, on quedem plenament immersos dintre del mateix art, amb projeccions immersives de gran format, espectaculars, que t’envolten i et fan gaudir amb tots els sentits; l’habitació, l’espai on es fan aquestes projeccions, es una pantalla gegant per tots els sis costats, inclosos el terra i el sostre.

Tot seguit, una vivència mes, una experiència amb ulleres de realitat virtual, que et permet com a espectador sentir-se dins de les pintures i dels edificis que KLIMT va decorar.

Josep Sanfeliu

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com