0 Shares 409 Views

Klimt – La experiència immersiva

9 de setembre de 2021
409 Views

 

Per: Josep Sanfeliu

A cada època, el seu art. A cada art, la seva llibertat … amb aquestes frases el Centre d’Arts Digitals, ens presenta una exposició centrat en l’obra de KLIMT.

Es una exposició diferent, que convida els espectadors a submergir-se en la vibrant Viena del canvi de segle per viure en primera persona l’evolució de l’obra de KLIMT i del seu món.

Gustav KLIMT és d’un dels artistes més reconeguts de tots els temps. Un pintor excepcional que va crear algunes de les obres més conegudes i valorades de la història de l’art. La seva estètica inconfusible és fonamental per entendre el pas de la pintura cap a la modernitat i l’ha convertit en un referent en la moda i l’estètica fins als nostres dies.

Nomes entrar, trobem unes presentacions plenes d’imatges, referents a l’aparició del modernisme, amb artistes que volen trencar amb el passat i renovar l’art. Histories amb imatges de dones pioneres en molts camps, tan al nord d’Europa com a Catalunya.

Després entrem en una gran sala, on quedem plenament immersos dintre del mateix art, amb projeccions immersives de gran format, espectaculars, que t’envolten i et fan gaudir amb tots els sentits; l’habitació, l’espai on es fan aquestes projeccions, es una pantalla gegant per tots els sis costats, inclosos el terra i el sostre.

Tot seguit, una vivència mes, una experiència amb ulleres de realitat virtual, que et permet com a espectador sentir-se dins de les pintures i dels edificis que KLIMT va decorar.

Josep Sanfeliu

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com