0 Shares 137 Views

Juguem amb la llum

27 de març de 2024
137 Views

La colla d’educació infantil, aquest curs, ha tornat a participar en el projecte Art Amic: Arts, Mestres i Creació.

Aquest projecte és una proposta educativa i formativa adreçada a mestres i escoles per tal d’apropar els infants a l’art contemporani.

L’edició d’enguany ha tingut com a eix la “LLUM” i els treballs realitzats a les diferents escoles que hi han participat s’han exposat a l’Espai 7 del Centre Cultural de El Casino de Manresa.

Vinculat amb el tema d’història del curs, “Fem una partida? Descobrim a què jugaven els nostres avantpassats”, els infants han descobert les propietats de la llum i les possibilitats artístiques que pot donar aquest element a través del joc.

Els infants van començar jugant amb la llum artificial de llanternes, llums de nadal i leds i observant què passava quan les combinaven amb miralls, papers de seda, cristalls o papers de cel·lofana. Tot seguit van investigar les transparències i van poder veure el món de colors. A continuació, tot fent anar el retroprojector, van descobrir que els colors es podien projectar a la paret, que les seves ombres es podien fer grans i petites, que podien fer teatre d’ombres xineses o jugar a fer ombres al pati amb un llençol. També van tenir l’oportunitat de veure què passava quan es feia passar un raig de llum a través d’un cristall. Però, l’activitat estrella, i que els va encantar, va ser pintar plàstics amb pintures fluorescents i observar l’efecte de les seves creacions a través d’una llum ultraviolada dins d’un espai fosc.

Us convidem a passar pel Pla del Puig al llarg de les dues primeres setmanes d’abril i descobrir les creacions realitzades pels nostres infants.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
188 views
188 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com