Jan Díaz nou campió català absolut de salt de llargada

Jaume Grandia
Lectura de 1 min

Aquest passat diumenge es van celebrar a les pistes de Sabadell els Campionats de Catalunya absoluts  i Sub-23 d’atletisme en pista coberta, on els atletes santfruitosencs a les files de l’Avinent Manresa van tenir una destacada actuació.

- Anunci patrocinat -

Jan Díaz Basullas, es va proclamar nou campió català de salt de llargada, amb un registre de 7,23 metres, nou rècord de l’entitat.

El seu germà Biel, va córrer els 60 mts. tanques, passant a les finals i sent primer de la cursa “B”,  i quart dels sub-23 amb un temps de 8:40.

Martí Serra Prat en el salt amb perxa, de la categoria absoluta, fou setè al superar el llistó als 4,80 mts. i fallar els intents dels 5 mts.

Pau Santanach Pintó, en la prova del llançament de pes (7,260 kgs.), va fer un millor tir de 9.79 mts, sent tretzè absolut i quart Sub-23.