0 Shares 850 Views

Jan Diaz i Marti Serra or i Gloria Amella bronze, per clubs catalans sub 16, amb el C.A.M.

31 de gener de 2019
850 Views

Es va disputar el passat diumenge, al pavelló d’esports de Sabadell, el campionat de Catalunya per clubs SUB-16, en pista coberta, on els combinats masculí i femení del Club Avinent Manresa, van aconseguir el primer i tercer lloc respectivament.

La classificació masculina fou : Avinent CA Manresa (125 punts), CA Canaletes (108) i CA Granollers (101).

Dos atletes santfruitosencs Jan Diaz i Martí Serra van contribuir decisivament en el triomf de l’equip. Jan Diaz fou primer en Llargada amb un salt de 5,80 mts., mentre que Martí Serra era sisè en Perxa, en superar els 2,85 mts.

La classificació femenina fou: Cornellà At. (114,5 punts), CA Nou Barris (102,5), i Avinent CA Manresa (95,5). L’atleta santfruitosenca Gloria Amella fou desena a la cursa dels 300 mts. llisos, amb un registre de 46”31.

També a les pistes de Sabadell es va disputar la tercera jornada del campionat de Promoció en pista coberta. A la categoria Infantil femenina, Mar Santanach fou quarta en Altura, amb un salt de 1,30 mts.