0 Shares 1201 Views

Ja ha arribat la tardor a llar d’infants!

15 d'octubre de 2019
1201 Views

Comença un nou curs a la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres. És un moment de retrobament amb els companys, les mestres…, i per aquells que no han vingut mai a la Llar, aquest inici suposa l’estada en un espai nou, fora de l’entorn familiar.
Així doncs, un cop finalitzat el setembre i amb ell també l’adaptació, ens endinsem de ple al mes d’octubre on comencem a treballar en els ambients d’aprenentatge. Aquests són espais prèviament reflexionats i preparats amb la finalitat de potenciar les condicions necessàries pel desenvolupament i l’aprenentatge dels infants. Estan organitzats per promoure l’autonomia i així convertir als nens i nenes en subjectes actius i protagonistes del seu propi procés d’aprenentatge.

Ara us explicarem algunes de les propostes d’aquesta tardor:
L’ambient sensorial, l’hem decorat i preparat com si fos un bosc a la tardor. En ell hi podem trobar un racó amb el “toca-toca”, uns panells sensorials amb pell de taronja, còdols de riu, petits tronquets, escorça d’arbre, fulles seques…, cada nen i nena lliurement ho podrà tocar per tal de percebre les diferents textures, colors, olors… També podem trobar una safata amb fruits i elements de la tardor, els quals els podem classificar a la cistella corresponent, imatges de la tardor, la parada de la Castanyera per tal de poder fer-hi joc simbòlic, posant-nos el davantal i el mocador, o bé remenant castanyes a dins d’una paella, posant i traient castanyes d’una paperina de paper de diari…. En un altre racó hi tenim uns troncs, escorces i pinyes per tal de poder fer construccions amb el material esmentat…

L’ambient experimental, està preparat per anar a fer una audició amb pintura, on pintarem lliurement un mural molt gran amb els colors de la tardor: vermell, groc, marró, taronja…, per fer-ho utilitzarem les mans, pinzells, rodets, esponges…, podrem deixar anar la nostra creativitat i tot això acompanyat de música relaxant de tardor.
Aquests són alguns dels ambients que hem preparat per aquest mes d’octubre i algunes de les propostes que hi hem fet i farem. Com podeu veure, ens ho passem d’allò més bé i aprenem al nostre ritme, segons els nostres propis interessos.
Quantes emocions que vivim cada dia!
L’equip de mestres
Llar d’infants municipal
Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
55 views
55 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
40 views
40 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Horaris ASFE
45 views
45 views

Horaris ASFE

ASFE - 27 de gener de 2023
Secció FC Fruitosenc
39 views
39 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 27 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com