0 Shares 276 Views

Inici de temporada de la piscina municipal amb aforament limitat

27 de juny de 2020
276 Views

Per: l’equip de govern

Dijous 18 es va iniciar la venda d’abonaments de la Piscina Municipal de Sant Fruitós de Bages, amb les directrius marcades pel Govern central de limitar l’aforament de manera que es garantís la distància social i seguretat dels usuaris.

Amb les noves directrius marcades per la Generalitat de Catalunya, un cop finalitzat l’estat d’alarma i entrats a l’etapa de represa, es va poder augmentar la capacitat de la instal·lació, passant de l’oferta inicial de 160 abonaments per franja horària a 225.

Les possibles modificacions, ampliacions o canvis es realitzaran sempre tenint en primer lloc la seguretat dels usuaris de la instal·lació, de manera que es pugui garantir la distància de 2 metres entre persones.

Cal tenir en compte que la situació d’aquest any és excepcional i causada per la COVID-19, el que obliga a prendre unes mesures que mai abans s’havien hagut de prendre.
S’ha instal·lat control de temperatura i aforament a l’entrada, i garantit la presència d’agents cívics al recinte per tal de poder preservar la seguretat de tots els usuaris de la piscina.

Alhora, informar que, en funció de les noves normatives i la situació vigent es plantejaran noves mesures per poder ampliar l’aforament si s’escau. A dia d’avui queden alguns abonaments de dissabtes.

Demanar la màxima responsabilitat i comprensió per part de totes aquelles persones que accedeixen a les dependències de la piscina.

L’equip de Govern ha començat a gestionar la situació actual de les piscines partint d’una estructura heretada i poc flexible, però s’estan reconduint les diferents incidències tot tenint en compte un punt intermig entre el gaudi de les instal·lacions i la precaució que la situació actual, que obliga a prioritzar la salut de les persones.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com