0 Shares 540 Views

Incivisme o govern a mida.

6 de setembre de 2020
540 Views

Per: La Plataforma STOP MOCIO.

Últimament no se que passa a Sant Fruitós però esta tot “fet una merda”. Quantes vegades heu sentit aquestes ultimes setmanes aquestes paraules… De gent incívica, comodona, gent que passa de tot, jovent que prefereix llençar les deixalles al terra quan tenen la paperera a menys de 10 metres, etc. de gent així n’hi ha hagut sempre. No us penseu que ara amb tot això de la Covid han sortit del cau i fins ara estaven amagats, ni tant sols que amb el tripartit ara hi ha “barra lliure” i abans amb GfP les coses…

Les coses, abans igual que ara SEMPRE han estat així, de merda al poble n’hi ha hagut sempre, perquè la gent que hem nombrat abans no han vingut a viure al poble arrel del tripartit, la majoria hi ha nascut. El tema es; a quines hores hi ha la brutícia i quanta estona hi és aquesta brutícia a la vista de la gent.

Podria fer una llista que en aquest setmanari hi faltarien fulles, amb totes les queixes de la gent i els “punts calents” que de fa dies, ningú hi ha fet absolutament res per solucionar aquests petits problemes dels que parlem, moltes d’elles publicades a les xarxes socials. No cal que us molesteu, els que ara esteu el govern, us estem fent la feina. La feina que fins ara un Líder com ha de ser ja es feia ell solet, perquè molts dies a les 6:00 del matí ja s’havia recorregut el poble de “Pe a Pa” i sabia en tot moment els desperfectes i les actuacions que s’havien de portar a terme per tal de mantenir el poble en les condicions òptimes. Però no cal que ens preocupem perquè ja queda palès tornant a fer esmena a les xarxes socials quina mena de govern tindrem aquests propers anys.

L’amor per la muntanya, la passió pel pàdel, l’obsessió per tenir un lloc de treball, la meta d’arribar a governar Sant Fruitós pactant a qualsevol preu, i encara tenim la poca vergonya de començar els Plens fent esmena dels presos polítics quan seieu a la taula amb els vostres propis botxins els quals en sou socis de govern… Ai si Macià aixequés el cap… Senyors meus, les rancúnies personals no es poden solucionar en forma de moció de censura, si no estàs preparat per liderar un projecte. Un projecte que porta el nom i la marca de Sant Fruitós de Bages al capdavant i que em dona la sensació que a algunes persones que es fan dir polítics els hi va una mica gran. I com dirien en castellà: “Manolete, si no sabes torear ¿pa’ que te metes?”

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
156 views
156 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com