0 Shares 562 Views

Inaugurem el curs

31 d'octubre de 2019
562 Views

Diuen els llibres que en un món llunyà els arbres creixien fins a tocar les estrelles, els rierols cantaven amb el so de l’aigua al baixar i els peixos dansaven dins els profunds mars. També diuen que l’aire era pur, l’herba s’alçava molt verda i de la terra en sortia les verdures més tendres que havia tastat mai l’ésser humà.

Aquest curs i d’acord amb els disset objectius de desenvolupament sostenible marcats per l’ONU, alumnes, mestres i famílies de l’escola hem volgut posar èmfassis en la importància de cuidar el nostre planeta. Sota el nom “Petites accions per un món millor”, encetem l’eix transversal amb molta il·lusió per aportar el nostre granet de sorra.

El passat set d’octubre, vam celebrar la benvinguda del nou curs, compartint aquest sentiment de sostenibilitat amb les famílies, amb una plantada d’arbres fruiters a l’hort ecològic de l’escola.

Potenciant les llengües estrangeres, els alumnes que es van examinar amb Cambridge, van rebre els seus certificats, en un acte de reconeixement pel seu interès i esforç.

Per concloure la festivitat, i en relació amb l’eix transversal, vam poder gaudir de l’actuació de Xavier Lozano, un magnífic concert realitzat amb objectes reciclats, mentre berenàvem coca amb xocolata desfeta al pati de l’escola.

Donem les gràcies a totes les famílies i a l’AMPA per la seva implicació en la festa.

Cicle Educació Infantil Escola Paidos

Els alumnes de 2n de Primària volem agrair a l’associació de comerciants de Sant Fruitós per col·laborar en l’activitat feta al poble el passat divendres 4 d’octubre, destinada a treballar el vocabulari relacionat amb les botigues.

Estem molt contents de la col·laboració de les botigueres i botiguers responent a les entrevistes que els havíem preparat. Ens ha agradat molt i hem après moltes paraules noves! Gràcies!!!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com