0 Shares 167 Views

I un nou curs va començar a Les Oliveres…

15 de novembre de 2023
167 Views

Hola poble de Sant Fruitós!

Amb l’arribada del setembre, a la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres vam tornar a obrir les portes per començar un nou curs, ple de vivències i experiències per fer gaudir i aprendre als més petits i petites del poble.

I ho vam fer amb 8 aules obertes. A I0 hi trobem els Nans del Bosquet. A I1 hi ha quatres grups: els Gegantons de la Festa de l’Arròs, els Gegantons de la Màquina de Batre, els Gegantons del Bosquet i els Gegantons de Sant Benet. I a I2, tenim tres grups: els Gegants de la Festa de l’Arròs, els Gegants del Bosquet i els Gegants de Sant Benet.

Con veieu, ens agraden molt els gegants i, per això, tenim aquests noms. A més a més, per tal d’apropar al màxim la Llar d’Infants al poble i des de ben petits els nens i nenes coneguin punts molt coneguts de Sant Fruitós i la nostra tradicional Festa de l’Arròs, ens posem aquests cognoms.

El divendres 8 de setembre vam fer el dia d’Escola Oberta perquè els infants i les seves famílies poguessin passar una estona a la Llar i així fer un primer contacte amb l’espai on estaran tot el curs i amb les educadores. Vàrem passar una bona estona, tant al pati com a les aules.

El dimarts 12 de setembre vam començar el període d’adaptació per anar-nos familiaritzant amb l’escola.

Alguns infants venien a la Llar per primera vegada i els va costar una mica acostumar-s’hi i separar-se de la seva família. Havien d’estar en un espai que no els hi era conegut i amb adults que tampoc coneixien, a més a més de compartir-ho tot amb els seus companys i companyes.

Mica en mica han anat agafant seguretat i fent vincle amb les educadores. Tot i això, encara hi ha moments en què a algun li costa el canvi d’espai o trobar-se amb adults que no coneix gaire. És una època de molts canvis, però poc a poc van gaudint més de l’estona que passen a la Llar d’Infants i se’ls veu amb ganes d’aprendre noves coses i de manipular i experimentar amb tot el que troben al seu abast.

Aquests petits i petites són uns campions!

 

Aula dels Gegants de Sant Benet

LLAR D’NFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com